MInistrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a participat, sâmbătă, la Târgul „Poftim, din România!”, organizat de Primaria Sectorului 4 şi Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în Parcul Tudor Arghezi, din Bucureşti, în perioada 1 – 3 decembrie, de la 08.00-18:00. El i-a îndemnat pe cetăţeni să cumpere româneşte şi să sărbătorească româneşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Uniţi sub tricolor, gustând din delicioasele produse româneşti, alături de prietenii şi sfătuitorii mei dragi, producătorii locali din toate colţurile României! Aceasta a fost atmofera unei zile, în Târgul ”Poftim, din România!”, organizat de Primaria Sectorului 4 şi Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în Parcul Tudor Arghezi, din Bucureşti, în perioada 1 – 3 decembrie!”, a scris Florin Barbu, sâmbătă pe Facebook.
 
„Ca întotdeauna sunt alături de producătorii locali şi cumpăr cu drag produsele lor delicioase!”, a continuat ministrul Agriculturii.
 
„Şi acesta este mesajul meu pentru bucureşteni, dar şi pentru toţi românii: să cumpere de la ai noştri, de la producătorii noştri! Cumpăraţi cu drag, din România! Cumpăraţi româneşte şi sărbătoriţi româneşte!”, a mai spus Barbu.
 
Ministrul PSD a stat de vorbă cu producătorii prezenţi şi a degustat din bunătăţile aduse de aceştia, explicând importanţa păstrării tradiţiilor din vechime ale poporului român. Barbu a făcut un tur al fiecărui expozant, felicitându-i pentru munca depusă şi asigurându-i de sprijinul său şi al MADR.
 
„Prin Casa Unirea ne dorim să integrăm cât mai mulţi producători, astfel încât să aducem produsele lor mai aproape de consumatori. Ministerul Agriculturii este alături de producătorii autohtoni şi îi sprijină prin pârghiile pe care le deţine pentru ca marfa lor să ajungă direct la toţi cei care sunt dornici să cumpere româneşte”, a declarat Florin Barbu, conform MADR.

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.