Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a relatat miercuri, la Antena 3, că în seara în care a câştigat alegerile locale, liderul PSD, Liviu Dragnea, a decis în ultima secundă ca în conferinţa de presă să apară doar ei doi. Firea spune că toţi colegii care munciseră pentru campanie au fost “stupefiaţi”, dar Dragnea a spus că şi el are un merit pentru câştigarea alegerilor pentru Capitală, cu toate că nu era aşa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În seara alegerilor (locale din 2016 - n.r.), în chip bizar şi nespecific PSD, care întotdeauna a ştiut să împartă victoria cu toţi cei care au muncit, am apărut doar eu cu Liviu Dragnea în declaraţia pentru presă, pentru că aşa a decis domnia sa. Toţi ceilalţi colegi ai noştri care munciseră pentru campanie – secretar general, vicepreşedinţi, deputaţi, senatori, primari, preşedinţi de consilii – veniseră, mai ales cei care sunt în zona Sudului şi au reuşit să ajungă rapid în Bucureşti, ceilalţi erau în ţară, în judeţele lor, să ne felicite pe noi, pe cei şapte primari ai PSD, care am câştigat în premieră alegerile în Bucureşti”, a povestit Gabriela Firea.

Ea a spus că liderul PSD a spus că are un merit că PSD a câştigat primăria generală şi toate primăriile de sector, cu toate nu era aşa, ci munciseră toţi pentru campanie.

“În ultima secundă, spre stupefacţia celorlalţi, domnul Dragnea a decis să ieştim doar noi doi la declaraţii, spunând că are un merit, deşi nu era aşa, muncIse multă lume pentru aşa campanie, şi muncisem noi cei şapte candiaţi, primarii de sectoare. Domnul Dragnea nu a fost cu mine pe străzi în Bucureşti nici atunci, în campanie, nici ulteriror”, a mai spus Firea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.