Poliţia Iaşi a amendat filiala judeţeană ieşeană a PNL cu suma de 5.000 de lei, după ce liberalii au organizat o întrunire cu peste 100 de oameni, fără ca participanţii să poarte măşti şi fără ca aceştia să respecte măsurile de distanţare socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii ieşene, Poliţia Judeţeană a amendat organizaţia PNL Iaşi cu suma de 5.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La întrunirea respectivă, desfăşurată în cortul unui restaurant de lângă Iaşi, au participat peste 100 de membri ai PNL Iaşi, iar cei mai mulţi dintre ei nu purtau măşti de protecţie şi nici nu respectau regulile de distanţare socială. Mai multe scaune din sală erau aşezate unul lângă altul.

În cadrul şedinţei de Comitet Director Judeţean PNL Iaşi care s-a desfăşurat la sfârşitul sătămânii trecute au fost validaţi candidaţii liberali din 70 de localităţi ale judeţului, printre ei figurând şi Mihai Chirica, actualul primar al Iaşiului.

În aceeaşi şedinţă, Chirica a fost desemnat prim-vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Iaşi.

Şeful PNL Iaşi, Costel Alexe, declara pentru News.ro imediat după şedinţă că s-au respectat măsurile de distanţare socială, el precizând că e greu să porţi mască în condiţiile în care în sală era foarte cald.

“Este un cort cu 500 de locuri, noi am fost 100, deci s-a respectat distanţarea socială. În ceea ce priveşte măştile, e greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură“, spunea liderul PNL Iaşi, Costel Alexe.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.