Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, duminică seară, că nu trebuie să se discute acum despre o eventuală plecare a Vioricăi Dăncilă de la conducerea formaţiunii. "O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute...", a spus el. Referitor la prezenţa la sediul PSD a lui Gabriel Oprea, Fifor a menţionat că nu l-a văzut pe acesta. "Uşile partidului nostru nu sunt închise, dacă au sosit şi au venit, probabil că au venit să o încurajeze pe Viorica Dăncilă, dar repet pe Marian Vanghelie nu l-am văzut, pe dl Oprea nu l-am întâlnit în seara aceasta, dacă e în sediu", a mai spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu zic că este un număr de voturi pe care noi le-am recuperat după înfrângerea din mai anul acesta. Asta arată că partidul a reuşit să recupereze o parte din electoratul care nu l-a votat în mai şi asta este un lucru care ne dă încredere că putem să abordăm foarte bine alegerile locale şi alegerile parlamentare de anul viitor", a spus Fifor, la Digi 24.

Întrebat dacă Dăncilă l-a sunat pe Iohannis, Fifor a răspuns că nu poate spune.

"Probabil că ar trebui să sune, dar dacă stăm să ne gândim că discutăm despre o doamnă şi un domn, poate domnul Klaus Iohannis ar suna o doamnă", a adăugat el.

Fifor a mai spus că nu trebuie discutat în această seară despre o eventuală plecare a Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului.

"O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute...", a afirmat el.

Întrebat de ce a venit Gabriel Oprea la sediul PSD, el a spus că nu s-au întâlnit.

"La mine în birou nu era domnul general. Uşile partidului nostru nu sunt închise, dacă au sosit şi au venit, probabil că au venit să o încurajeze pe Viorica Dăncilă, dar repet pe Marian Vanghelie nu l-am văzut, pe dl Oprea nu l-am întâlnit în seara aceasta, dacă e în sediu", a mai spus Fifor.

Întrebat când ar trebui să aibă loc Congresul PSD, el a spus că nu poate avansa o dată: "O să vedem".

Referitor la afirmaţia lui Cătălin Rădulescu potrivit căreia ar fi observat fraude la vot în diaspora, el a spus că este opinia acestuia.

"Nu putem să discutăm despre astfel de lucruri până când nu avem o documentare clară în acest sens şi până nu avem probe care să susţină o astfel de afirmaţie", a declarat Fifor

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.