Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că nu există în prezent hotărârea de a promova, susţine sau elabora o iniţiativă legislativă care să modifice hotărârile privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor de vârstă pentru accesarea acestui drept.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a declarat vineri, că toate informaţiile apărute despre acest subiect al pensiilor militare sunt doar speculaţii. 
“Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la o posibilă modificare a condiţiilor de pensionare pentru angajaţii MAI, precizez că la nivelul Ministerului Afacerilor Interne nu a existat, nu există în prezent şi nu se are în vedere pentru perioada următoare intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vedere modificării hotărârilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept. Toate informaţiile apărute în presă sau în rândul sindicatelor referitoare la aceste subiect sunt doar speculaţii”, a afirmat purtătorul de cuvânt al MAI.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.