Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi dă de înţeles, la RFI, că partidul nu va susţine un Guvern condus de Dacian Cioloş şi după ce a fost călcat în picioare, după ce s-a votat o moţiune de cenzură USR-PSD-AUR

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este foarte dificil pentru PNL, cu tot respectul şi personal şi al PNL pentru Dacian Cioloş, eu sunt împreună cu el în Parlamentul European şi ştiu şi capacitatea lui şi felul în care este respectat, dar cu tot respectul faţă de Dacian Cioloş, este foarte complicat pentru PNL să intre într-un Guvern, după ce a fost călcat în picioare, după ce s-a votat o moţiune de cenzură USR-PSD-AUR şi să intre într-un Guvern care ar fi condus de USR”, a spus Buşoi. 

 

Eurodeputatul liberal declară că premierul trebuie să vină de la PNL.

”Trebuie să reconstruim această coaliţie PNL-USR-UDMR. Sper ca după această încercare, colegii din USR să înţeleagă că premierul trebuie să vină de la PNL şi sigur, cel mai bine pentru coerenţa coaliţiei ar fi să fie preşedintele PNL, Florin Cîţu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.