Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat, sâmbătă, că toate voturile fostului primar general Traian Băsescu vor merge, în 2024, către primarul general Nicuşor Dan care va reprezenta Dreapta Unită. ”PSD şi PNL cred că ţara poate fi împărţită doar prin înţelegeri în birourile lor”, afirmă Tomac, cerându-le colegilor – alături de USR şi Forţa Dreptei – să demonstreze în acest an electoral că cele două partide mari greşesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem o forţă pregătită de o bătălie mare”, a afirmat, sâmbătă, Eugen Tomac, la evenimentul de prezentare a priorităţilor PMP pentru Bucureşti.

El s-a adresat primarului general, Nicuşor Dan, care se află în sală: ”Vreau să ştiţi, domnule primar general, că toate voturile lui Traian Băsescu, în 2024, în Bucureşti, vor merge către primarul general Nicuşor Dan pentru Dreapta Unită”.

”Bucureştenii ştiu ce a lăsat în urmă primarul general Traian Băsescu şi pe noi ne bucură că primarul Nicuşor Dan este implicat, ştie foarte bine Bucureştiul, nu are nicio emoţie în a pune ordine în haosul urbanistic care a dominat Capitala în urlimii anio şi nu se teme de rechinii care-l vânează”, a adăugat Eugen Tomac.

Acesta a afirmat că ”mesaria de primar nu este uşoară”, către acesta uitându-se totţi cetăţenii pentru o viaţă mai bună.

”Avem nevoie în 2024 de o majoritate în Consiliul General şi în consiliile generale. Avem nevoie să le explicăm bucureştenilor că 2024 nu înseamnă doar o luptă cu partidul-stat. PSD şi PNL au moştenit cele mai urâte practici de la vechile regimuri şi cred că ţara poate fi împărţită doar prin îneţegeri în birourile lor. Suntem o forţă şi am demonstrat că putem înfrânge această forţă murdară (...) Dreapta Unită vă va trimite acasă”, a mai declarat Eugen Tomac.

La evenimentul de prezentare a priorităţilor PMP pentru Bucureşti aprticipă şi reprezentanţi ai USR şi Forţa Dreptei. 

Acesta afirmă că discuţia despre comasarea alegerilor este pentru a salva PNL şi PSD, ”pe Nicu şi Marcel”.

”Nicu (liderul PNL, Nicilae Ciucă – n.r) şi Marcel (liderul PSD, Marcel Ciolacu – n.r) trebuie să plece acă şi noi putem da acest semnat din Bucureşti”, a mai afirmat Tomac.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.