Liderul PMP Eugen Tomac a precizat că PNL a început procesul de fuziune cu PSD, prin învestirea Guvernului Ciolacu. Acesta a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis este „principalul autor moral al procesului de absorbţie a PNL în PSD”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Învestirea Guvernului Ciolacu sau fuziunea prin absorbţie a PNL în PSD PSD este un partid care «mimează democraţia, după ce a sfidat sistematic valorile şi principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în faţa corupţilor şi penalilor în toţi aceşti ani… Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD şi care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României», declara, în 2019, Klaus Iohannis”, a scris Eugen Tomac, joi pe Facebook.
 
Liderul PMP a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis, prin învestirea Guvernului Ciolacu devine „principalul autor moral al procesului de absorbţine a PNL în PSD”.
 
„Călcând în picioare angajamentele asumate la realegerea sa ca Preşedinte al României, Klaus Ioahnnis a oficializat astăzi învestirea Guvernului condus de PSD, după ce îl desemnase pe Marcel Ciolacu în funcţia de prim-ministru. Prin această decizie, şeful statului devine principalul autor moral al procesului de absorbţie a PNL în PSD”, a completat Tomac.
 
El a reiterat că PMP va participa activi la constituirea unei alianţe politico-electorale ca alternativă democratică la PSD.
 
„În acest context, PMP va participa activ la constituirea unei alianţe politico-electorale care va fi principala alternativă democratică la PSD, partid care a înghiţit PNL”, a conchis Eugen Tomac.
 
Guvernul Ciolacu a primit votul de învestitură al Parlamentului, obţinând 290 de voturi ”pentru”. Au fost înregistrate 95 de voturi „împotrivă”. Din poziţia de preşedinte al Senatului, fostul premier Nicolae Ciucă l-a felicitat pe noul premier Marcel Ciolacu. Liderul PSD şi premierul desemnat le-a mulţumit parlamentarilor, promiţând că va încerca să se ridice la nivelul aşteptărilor acestora şi ale românilor, în perioada următoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.