Eugen Tomac a transmis guvernanţilor să guverneze şi să nu se mai plângă. Liderul PMP a adăugat că a observat zilele acestea cum „pretinşi politicieni moralişti au ajuns la nişte concluzii năstruşnice, încercând să-şi justifice neputinţa de început de mandat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernaţi, nu vă plângeţi! Am observat, în aceste zile, cum pretinşi politicieni moralişti au ajuns la nişte concluzii năstruşnice, încercând să-şi justifice neputinţa de început de mandat. Primul a început să se plângă Năsui, care în loc să se ocupe de gestionarea unui minister cheie în vreme de pandemie, a prezentat un bilanţ privind educaţia în domeniul turismului. Las la o parte faptul că datele prezentate sunt incorecte, iar dacă un sfert din ce spune este adevărat, are instrumente suficiente să desfiinţeze orice instituţie din subordine în care crede că se risipesc bani publici”, a scris Eugen Tomac luni pe Facebook. 
 
El a adăugat că ministrul Cladiu Năsui s-a arătat revoltat de dezastruoasa moştenire primită de la PMP şi a precizat că acţiunea acestuia este „o justificare ieftină”.
 
„Pentru că altceva mai inteligent nu a găsit să spună la început de mandat, se arată revoltat de «dezastruoasa» moştenire pe care o primeşte de la PMP. A uitat însă să spună esenţialul, Centrul pentru educaţie în turism a fost condus de un reprezentat PMP doar din februarie 2020. Nu sunt avocatul nimănui, principiul în sine mă deranjează profund, pentru că pe lângă justificarea ieftină şi micimea de a lovi într-un partid în care este probabil cel mai comod să dai acum, mi se pare absolut ridicol acest mod de a-ţi începe mandatul şi justifica neputinţa”, a completat Tomac. 
 
Acesta a mai spus că primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a insinuat că mafia de la cadastru a fost creată şi susţinută de către PMP, ceea ce este un „tip jalnic de abordare” şi anume de a pune pe umerii unui partid care a făcut ce trebuie pe vreme de criză.
 
„Aseară am văzut într-un platou de televiziune un alt politician moralist, care a găsit vinovatul pentru dezastrul din capitală. Nu comentez cât de penibil pare în ochii bucureştenilor primarul Ciucu atunci când se plânge că nu-i răspunde la telefon Primarul General, însă să vină şi să spună că Bucureştiul este paralizat din cauza mafiei de la cadastru şi să insinueze că aceasta a fost creată şi susţinută de PMP, este deja mult prea mult! Am prezentat aceste două exemple care ilustrează un anumit tip jalnic de abordare, iar încercarea de a pune pe umerii unui partid care a făcut ce trebuie în vreme de criză, mi se pare exagerat şi de aceea nu voi lăsa pe nimeni să-şi justifice neputinţa aruncând cu noroi spre partidul pe care l-am condus”, a concluzionat liderul PMP. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.