Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, luni la dezbaterea în plenul Camerei Deputaţilor a moţiunii simple a USR şi Forţa Dreptei împotriva ministrului Sănătăţii Alexandru Rafila că îl poate numi „cel mai incompetent şi ticălos ministru al Sănătăţii din istoria României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am greşit atunci când am spus că domnul Rafila s-a nimerit între tâlhari. Astăzi, îl pot numi cel mai incompetent şi ticălos ministru al Sănătăţii din istoria României, a distrus munca unor colegi de partid, a făcut praf şi iniţiativele bune venite pe Sănătate din partea Dreptei, nu a făcut nimic pentru bolnavii de cancer şi a minţit cu neruşinare de nenumărate ori. Iar PSD şi PNL s-au întrecut astăzi în a-i dedica ode”, a afirmat, în plenul de luni al Camerei, deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Camera Deputaţilor a dezbăbut moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila. Moţiunea simplă este intitulată „Ministrul Rafila - turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale”.

Textul moţiunii a fost citit, la începutul şedinţei de către deputatul USR Tudor Pop. Votul va fi dat în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor.

Opoziţia îi reproşează ministrului Sănătăţii că a fost incapabil să gestioneze Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. „Marele specialist Rafila a făcut ţăndări Planul Naţional de Combatere a Cancerului, fără niciun fel de empatie şi consideraţie pentru pacienţii oncologici. Şi-a dovedit nepăsarea totală faţă de sănătatea românilor şi prin refuzul de a elabora, timp de aproape doi ani, normele de aplicare a legii „Stop nosocomiale!”, a mai transmis USR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.