Elena Udrea a declarat marţi seară că Siegfried Mureşan a venit în PMP la propunerea Elenei Băsescu, pe loc eligibil pentru europarlamentare, iar banii i-a avut de la Gheorghe Ştefan. ”Să ai tupeul să mergi acum cu un discurs anticorupţie şi pro Kovesi, arată mare ipocrizie”, a spus Udrea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toţi cei din partidul lui Iohannis sunt protejaţi, iar discursul lor în favoarea doamnei Kovesi, în favoarea lui Coldea, nu e unul în care ei cred. Este un discurs care vine pe linie de partid şi ei trebuie să apere sistemul, pentru că sistemul îi apără pe ei”, a spus, marţi seară, la Antena 3, Elena Udrea.

Aceasta a afirmat că mulţi oameni de afaceri credeau că ”dacă se pun bine cu şefii serviciilor şi cu şefii justiţiei afacerile lor prosperă”.

Aceasta a vorbit despre intrarea în PMP a lui Siegfried Mureşan.

”Ce i-aş reproşa lui Siegfried Mureşan este că a venit în partid pe loc eligibil, fără a depunere nicun fel de muncă în folosul partidului, a venit la recomandarea Elenei Băsescu, a fost susţinut de mine, iar banii de campanie i-a primit de la Gheorghe Ştefan. Ori, în condiţiile acestea, să ai tupeul să mergi acum cu un discurs anticorupţie şi pro Kovesi,  arată mare ipocrizie”, a mai spus Elena Udrea.

Aceasta a continuat, afirmând că ”nu poţi să ajungi europarlamentar cu susţinerea lui Băsescu şi finanţat de Gheorghe Ştefan şi apoi să te dezici de aceştia şi să mergi cu discursul acesta pro Kovesi şi pro sistem decât dacă eşti un mare ipocrit”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.