Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, vineri seara, la sediul partidului din Str. Ion Ionescu de la Brad, că îşi doreşte foarte mult ca românii care au votat să nu fie înşelaţi, iar votul trebuie respectat deoarece îi legitimează pe cei care se angajează să guverneze această ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întâi aş vrea să se inchidă votul şi după aceea să comentăm. Şi ceea ce îmi doresc eu cel mai mult acum este să nu înşelăm pe cei care au votat, foarte important lucrul acesta", a afirmat vicepreşedintele PSD.

Chestionată dacă simte bucurie în rândul membrilor PSD, Ecaterina Andronescu a răspuns că votul românilor trebuie respectat.

"Eu cred că trebuie respectat votul. Votul este sfânt şi votul trebuie respectat pentru că el este cel care îi legitimează pe cei care se angajează să guverneze această ţară", a subliniat Ecaterina Andronescu.

La sediul PSD din Ion Ionescu de la Brad se află şi primarul general Gabriela Firea. Aici sunt aşteptaţi toţi liderii partidului pentru a face declaraţii la ora 21.00, când vor fi făcute publice datele exit-poll-urilor.

La sediul central al PSD din Şoseaua Kiseleff se află doar secretarul general Marian Neacşu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.