Europarlamentarul Dragoş Pîslaru, copreşedinte al REPER, a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că PNRR-ul, această şansă mare pe care o are România, în acest moment ne apropiem uşor uşor de a ne bate joc de ea şi a arătat că odată ce avem întârzieri mai mari de 6 luni, se va activa Regulamentul care spune că practic Comisia Europeană va cere ca ultimatum Guvernului să spună dacă mai face sau nu jalonul respectiv, riscând să pierdem bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul greşeşte pentru că nu prioritizează destul de mult aceste reforme. Acesta va fi scenariul pe care îl vom derula în perioada următoare, ceea ce trebuie să înţeleagă cei care ne urmăresc este că PNRR-ul, această şansă mare pe care o are România, în acest moment ne apropiem uşor uşor de a ne bate joc de ea”, a spus europarlamentarul.

Dragoş Pîslaru a explicat că, ”odată ce avem întârzieri mai mari de 6 luni, se va activa Regulamentul care spune că practic Comisia Europeană va cere ca ultimatum Guvernului să spună dacă mai face sau nu jalonul respectiv şi atunci îi mai dă o şansă, sau dacă renunţă în a mai face reforma respectivă, pierdem banii aferenţi”. 

”În vara anului 2023 vom începe să avem în acest dialog Comisie-Guvern nişte elemente clare care ne vor arăta unde suntem pe reformele majore”, a mai spus Pîslaru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.