Copreşedintele REPER, europarlamentarul Dragoş Pîslaru a declarat joi în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre noua siglă a USR care cuprinde un punct roşu că, din punctul lui de vedere, ar trebui ca acel punct să însemne oprirea oricăror scandaluri sau elemente de intimidare faţă de foştii colegi. Noi nu avem nimic de împărţit cu USR, a mai afirmat Pîslaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din punctul meu de vedere ar trebui ca acel punct să însemne oprirea oricăror scandaluri sau elemente de intimidare faţă de foşti colegi cu care până la urmă avem cu toţii o responsabilitate să venim cu un mesaj pentru modernizarea României”, a precizat Pîslaru. 

El a continuat: ”Noi nu avem nimic de împărţit cu USR, cred că USR reflectă un anumit tip de electorat care cumva este mult mai îndârjit în ceea ce înseamnă lucrurile pe cre vor să le facă peste noapte. Noi reprezentăm un electorat care are înţelegerea că soluţiile înseamnă profesionalism şi trebuie să aşezi lucrurile bine în timp”.

Dragoş Pîslaru a arătat că speră că punctul de la USR înseamnă că ”se opresc cu aceste tipuri atacuri care nu ne duc nicăieri în perioada următoare din perspectivă politică şi nu fac decât să îndepărteze oamenii de politică”. 

”Fiecare cu drumul său, m-aş bucura că conlucrăm acolo sunt proiecte pentru binele cetăţenilor”, a arătat copreşedintele REPER. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.