Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că va convoca pentru miercuri o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului, pentru o ”analiză la rece”, după ce ”mai scade adrenalina”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a spus, duminică seară, la Antena 3, că, după condamnare, s-a gândit la demisia de la şefia PSD: ”Ca om, după atâţia ani de frustrare nestrigată, de nedreptate pe care o simţi, tentaţia e: te duci, te retragi şi îţi vezi de viaţă câtă mai ai”.

El a spus, însă, că, pe de altă parte, există şi responsabilitatea conducătorului faţă de organizaţie.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Liviu Dragnea a susţinut că, dacă vineri ar fi anunţat că demisionează de la conducerea PSD, ar fi început o luptă pentru putere care ar fi destabilizat partidul, ceea ce ar face cadou alegerile adversarilor politici, inclusiv preşedintelui Iohannis.

Dragnea spune că, vineri, a primit sute de mesaje de la membri de partid care, ”fără nicio excepţie”, i-au spus că nu poate să părăsească funcţia de preşedinte al PSD.

”O să facem miercuri CExN, pentru ca, după câteva zile în care adrelina a mai scăzut, să facem o analiză la rece”, a anunţat Dragnea, subliniind că el are obligaţia de a conduce partidul pentru a câştiga alegerile şi că după alegerile locale se poate discuta despre oportunitatea rămânerii sale în funcţie.

”Fără patimă, vom face o analiză serioasă şi vom lua decizia pe care o vom considera cea mai bună”, a mai spus preşedintele PSD, spunând că, în opinia sa, va fi ”o decizie înţeleaptă, bazată pe analize şi cu pragmatism”.

În ceea ce priveşte condamnarea sa, Dragnea a susţinut că a fost ”un dosar politic, pentru că are numai aprecieri politice”.

”Eu nu am văzut nicio probă adusă de parchet că am furat vreun vot sau că am făcut efectiv ceva. (...) Toate astea mi-au dat un sentiment de nedreptate”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.