Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că remanierea lui Tudorel Toader nu a fost un subiect în cadrul PSD, dar cei din ALDE au ieşit cu declaraţii potrivit cărora îl susţin şi trebuie păstrat în Guvern. ”S-a inventat o problemă acolo unde nu era şi trebuie să o rezolvăm”, a spus Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi nu am avut o discuţie în partid despre Tudorel Toader. Nu a fost subiect. A apărut din senin, din partea colegilor de la ALDE acum ceva timp, susţinerea şi ideea că trebuie menţinut în Guvern şi i-am rugat cu toată sinceritatea să nu mai aibă intervenţii de genul acesta pentru a nu crea o  problemă acolo unde nu este. Rugăminţile nu au fost ascultate şi iar s-au produs aceste afirmaţii că domnul Toader trebuie menţinut. Deci, însemnă că se inventează o problemă şi n-aş fi verut să avem această discuţie în PSD, dar o să fim obligaţi să o avem pentru că PSD este asumat de către PSD”, a declarat, miercuri, Liviu Dragnea.

Acesta a spus că ”s-a inventat o problemă acolo unde nu era” şi PSD trebuie să o rezolve.

Liderul ALDE, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, referitor la remanierea guvernamentală, că i-a transmis liderul PSD Liviu Dragnea că ALDE nu are în vedere o schimbare în lista miniştrilor.

El şi-a reafirmat susţinerea faţă de ministrul Justiţiei Tudorel Toader, despre care a afirmat că este "un ministru foarte bun, că are performanţă, că a dus nivelul de prestanţă al funcţiei undeva sus cum nu a mai fost", dezminţind categoric informaţiile conform cărora acesta şi-ar fi pierdut sprijinul ALDE.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.