Suveranitatea este şi o stare de spirit, nu doar o stare politică, a declarat luni, în plen, preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea. El a spus că guvernul Dăncilă are misiunea de a face performanţe economice, dar în acelaşi timp să-şi păstreze şi independenţa în gândire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Coaliţia PSD-ALDE vine azi în faţa Parlamentului cu o echipă guvernamentală care are în faţă o misiune. România este stat suveran şi e datoria noastră să apărăm această suveranitate cât trăim. Suveranitatea nu este doar o stare politică, ci o stare de spirit. Acest guvern are misiunea de a face performanţă economică, de a mări veniturile românilor, de a creşte nivelul investiţiilor, păstrându-şi suveranitatea, adică independenţa în gândire”, a declarat Liviu Dragnea în plenul camerelor reunite.

El s-a declarat convins că guvernul Dăncilă se va ocupa de investiţii din prima zi de guvernare până la ultima.

„Guvernul este mandatat să adopte integral obiectivele programului de guvernare: creştere economică, creşterea investiţiilor, crearea de noi locuri de muncă, debirocratizare, relansarea relaţiilor externe, dezvoltarea parteneriatelor strategice”, a enumerat Dragnea câteva din obiectivele programului de guvernare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.