Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că în PSD se lucrează la un proiect de lege privind legiferarea parteneriatului civil, existând discuţii cu reprezentanţii comunităţii LGBT, responsabil de acest subiect fiind ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În ceea ce priveşte comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat. De asemenea, trebuie legiferată clar situaţia familiilor monoparentale. Trebuie o discuţie serioasă pentru a acoperi toate zonele. Una nu exclude pe alta”, a afirmat Liviu Dragnea, în contextul susţinerii referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie.

Întrebat dacă în PSD se lucrează la un proiect de lege în această privinţă, Dragnea a spus: ”Deja lucrează chiar cu asociaţii din acea zonă. Se lucrează, au fost întâlniri cu ONG-uri din acea zonă. Nu a venit până acum la partid un proiect de genul ăsta, dar s-au deschis discuţiile şi contactele cu aceste ONG-uri şi le consider foarte bune”.

Responsabil de aces proiect este ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.