Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că, faţă de premierul Mihai Tudose, el primeşte salariul pe card, pentru că altfel ar trebui să plece "cu sacul" de la casieria Parlamentului, mai ales dacă se "supără" pe el şi îi dau banii doar în monezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De aici, de la Parlament, salariul se duce direct pe card. Şi mie mi-e frică să plec cu sacoşa cu bani de aici, aşa că rămâne pe card. Păi, dacă se supără de aici de la casierie şi îmi dă numai monezi? Plec cu sacul", a răspuns, ironic, Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a spus în august că el refuză să îşi ţină salariul pe card deoarece nu acceptă să dea băncii ”câte doi bani” de fiecare dată când foloseşte cardul şi a povestit o experienţă personală potrivit căreia a depus la bancă 500 de dolari, iar după doi ani a fost sunat de bancă pentru a plăti 50 de dolari comision, în condiţiile în care banii depuşi nu mai erau în cont.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.