Liderul PSD Liviu Dragnea a postat vineri pe Facebook o fotografie în care apare alături de preşedintele ALDE Călin P:opescu Tăriceanu, de consilierul premierului, Darius Vâlcov, de miniştrii Finanţelor şi Economiei, Eugen Teodorovici şi Nicolae Bădălău, imaginea fiind însoţită de un comentariu care sugerează că lucrează la proiectul bugetului de stat pe 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!", scrie Dragnea pe Facebook.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, în 12 ianuarie, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că, atunci când Parlamentul va veni din vacanţă, va găsi proiectul de buget pe acest an pe masă.

„Când vine Parlamentul, din vacanţă, va găsi proiectul de buget realizat, propus, am făcut calculat, estimări. Ştiţi că suntem o Coaliţie la guvernare, este normal ca acest proiect să se discute. Noi, Finanţele, am terminat partea de buget. Urmează această discuţie la nivelul Coaliţiei. Atunci când toate lucrurile sunt convenite, se afişează public”, a afirmat Teodorovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.