Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu a văzut declaraţiile preşedintelui Iohannis ca pe o critică la adresa măsurilor fiscale pe care Guvernul se pregăteşte să le adopte, ci ca pe o încercare din partea şefului statului de a prezenta o analiză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi asum faptul că nu am reuşit să fiu la televizor când a fost conferinţa de presă, dar am citit ulterior. Nu am văzut-o ca pe o critică, ci ca pe o încercare de a prezenta o analiză, ulterior spunând că nu există o analiză proprie. Nu există niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca măsurile fiscale respective să nu se mai adopte. Pentru că sunt măsuri care aduc numai bine. Am tot vorbit cu mediul de afaceri, am vorbit cu companii foarte mari, companii mici. Nu sunt bulversate din acest motiv”, a spus Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că pachetul de măsuri fiscale anunţat de Guvern nu reprezintă "clamata revoluţie fiscală şi se transformă într-o bulversare fiscală". El a spus că acum câteva luni, la învestirea Guvernului, a cerut un lucru simplu - să termine cu această ţopăială fiscală, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

"Marea revoluţie fiscală aduce unui om încă 3 lei în plus, este caraghios. Promisiunea PSD-ALDE că va creşte salariul este falsă", a spus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.