Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a mers cu un elicopter al MApN la Buzău, unde a participat la manifestările dedicate Centenarului României şi Zilei Eroilor, el explicând că a transmis Ministerului Apărării o solicitare pentru transport special, motivând că după-amiază are întâlniri importante la care trebuie să ajungă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am venit cu elicopterul Ministerul Apărării. Eu am primit invitaţia de la MApN de a participa la acest eveniment, am trasmis o solicitare, le-am spus că am câteva întâlniri importante după-amiază şi dacă pot asigura transportul. Am primit un răspuns pozitiv. Am făcut solicitarea în conformitate cu Hotărârea de Guvern 755 /1998, aceeaşi bază legală pe care o foloseşte, a folosit-o şi o va mai folosi şi presedintele ţării - transport special”, a spus Liviu  Dragnea.

Întrebat de jurnalişti cum se va întoarce după manifestările de la Buzău,  Dragnea a răspuns:  ”La intoarcere vom vedea. Nu mai puneti întrebări capcană, că nu mă prindeţi, încercaţi pentru cei mai mici ca mine”.

Câteva mii de persoane asistă joi, la Buzău, la cel mai mare ceremonial din ţară dedicat Zilei Eroilor şi Centenarului României. Sute de copii îmbrăcaţi cu tricouri albe care poartă noul logo al municipiului - ”Buzăul, oraş deschis” - au asistat la ceremonialul militar şi religios, dar şi la o paradă militară internaţională. Aproape o mie de militari români şi străini au defilat pe calea Eroilor din Buzău în timp ce avioane militare au survolat cerul.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.