Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preconizează că listele de candidaţi ai partidului pentru alegerile parlamentare vor fi gata până la mijlocul lunii octombrie, el declarând că va fi o prezenţă serioasă a tinerilor şi femeilor pe aceste liste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu o mare parte dintre judeţe am discutat, am avut o discuţie informală. Cred că maximum până la 15 octombrie listele trebuie finalizate pentru ca fiecare candidat care ştie că este pe un loc eligibil sau cvasieligibl să se implice serios în campania electorală alături de membrii de partid în toate organizaţiile”, a declarat, marţi, preşedintele PSD, Livu Dragnea.

Întrebat dacă pe liste se vor regăsi foşti preşedinţi de Consilii Judeţene sau primari, Dragnea a spus că acest lucru este posibil, precizând totodată, că va fi o prezenţă serioasă a tinerilor şi femeilor pe aceste liste.

“Este foarte posibil, nu mulţi, dar este foarte posibil. Nu există o categorie anume care va fi exclusă din rândul candidaţilor, în schimb vom găsi multe nume noi. Vor fi liste profesionalizate, în funcţie de comisiile de specialitate ale Parlamentului şi, de asemenea, o prezenţă serioasă a tinerilor şi femeilor pe aceste liste”, a spus Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.