Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a limitat la a spune, la sosirea la sediul PSD că în şedinţa CEx el va vota, ca de obicei, cu partidul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am citit scrisori, am urmărit declaraţii publice, voi vorbi după CEx", a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat care av fi rezolvarea - demisia premierului sau a ministrului Carmen Dan, Dragnea a spus: "Am aflat de la Codrin ce vom face".

"Voi vota, ca de obicei, cu partidul", a adăugat Dragnea.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, primul ajuns la sediul PSD pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEx), a spus că, dacă va fi nevoie, social-democraţii vor sta toată noaptea pentru a găsi soluţia finală la criza din partid. "Vă asigur că astăzi din sediul PSD va pleca aceeaşi echipă pe care aţi văzut-o în campania din 2016, uniţi, fără mari schisme", a afirmat el.

"Nu cred că vom discuta despre demiteri astăzi. Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată, fiindcă suntem toţi cu nervii la pământ. Avem obligaţia ca astăzi, indiferent cât durează această şedinţă, să ieşim de aici cu acelaşi tip de mesaj şi cu o soluţie pe care să o împărtăşim cu toţii. Dacă e nevoie, vom sta şi toată noaptea. (...) Propunerea mea e sa ne calmăm şi să nu uităm că sunt cu ochii pe noi milioane de români. (...) Este obligatoriu să găsim soluţia finală şi să ne aducem aminte de zilele în care era uniţi", a declarat Secretarul general adjunct al PSD, care a ajuns primul la sediul partidului, în jurul orei 15.30.

El a mai spus că orice decizie va fi luată în CEx va fi asumată de toţi.

"Vă asigur că astăzi din sediul PSD va pleca aceeaşi echipă pe care aţi văzut-o în campania din 2016, uniţi, fără tăieri de capete şi fără mari schisme. Lucrurile se vor reglementa aici între noi", a afirmat Codrin Ştefănescu.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care trebuie tranşat conflictul izbucnit la vârful partidului este programată pentru ora 16.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.