Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Parlament, că, deocamdată, exclude orice discuţie privind schimbări în cadrul Guvernului Grindeanu, în condiţiile în care trebuie să se concentreze asupra cauzelor care au dus la întârzieri în privinţa implementării programului de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Deocamdată, nu ştim dacă vom propune schimbări în guvern, indiferent despre cine ar fi vorba din guvern. Cel mai important este programul de guvernare, să vedem dacă sunt întârzieri în implementarea programului şi din păcate se pare că sunt, care sunt cauzele generate de unii membri ai Guvernului, de mecanismele interne de funcţionare a Guvernului, de anumiţi funcţionari din ministere. După ce vedem cauzele, atunci o să propunem şi măsuri, pentru că, dacă ne concentrăm doar la schimbarea unor membri ai Guverului, şi cauzele rămân aceleaşi, o să fim în aceeaşi situaţie”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă în comisia de evaluare se află şi Darius Vâlcov, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ, iar, cel mai probabil, social-democratul va fi invitat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional unde se va lua o decizie cu privire la componenţa Guvernului.

De asemenea, chestionat dacă, în acest moment, exclude posibilitatea schimbării premierului Sorin Grindeanu, liderul PSD a spus: „În acest moment exclud orice discuţie despre schimbări. Numai după ce vom avea raportul de evaluare, atunci vom discuta în partid”.

Întrebat în continuare dacă schimbarea Guvernului ar putea genera o criză politică, preşedintele PSD a răspuns negativ. „Nu, categoric nu, dar nu cred că ajungem acolo. Sau, cine ştie?”, a replicat Dragnea.

Chestionat dacă în PSD există pepinieră de potenţiali înlocuitori ai premierului Sorin Grindeanu, liderul social-democraţilor a susţinut că „PSD e un partid mare, are nu numai pepinieră, are şi pădure”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.