Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat luni, înaintea şedinţei CExN, dacă Viorica Dăncilă va rămâne premier până în "douăzeci- douăzeci", el răspunzând că da, "cel puţin" până atunci. La rândul său, premierul a infirmat informaţiile din presă potrivit cărora ar urma să demisioneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de jurnalişti dacă vor fi remanieri de miniştri şi se pregăteşte o Ordonanţă de urgenţă pe Codurile penale, Liviu Dragnea s-a închinat şi le-a spus jurnaliştilor să nu mai inventeze aşa multe subiecte: “Eu nu înţeleg. Înţeleg că este o pană de subiecte, dar nu puteţi să inventaţi şi voi unul, nu trei, patru?”.

De asemenea, întrebat dacă Viorica Dăncilă va rămâne premier până în "douăzeci- douăzeci", Liviu Dragnea a răspuns: "Da, cel puţin până atunci". 

La rândul său, premierul Viorica Dăncilă a infirmat informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar demisiona. “Nu, nici vorbă. Aş fi şi eu curioasă (de unde au apărut informaţiile – n.r.). De la mine nu”, a răspuns premierul Dăncilă.

Conducerea PSD s-a reunit, luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) PSD, aceasta fiind prima întâlnire după Congresul extraordinar din luna martie. Înainte de şedinţă, premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Liviu Dragnea în biroul acestuia din Parlament. În şedinţa CExN ar urma să fie făcut un bilanţ al activităţii Guvernului Dăncilă, al treilea de la preluarea guvernării de către PSD-ALDE, la sfârşitul anului 2016.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.