Preşedintele PSD, Liviiu Dragnea, a declarat, duminică, în judeţul Bistriţa-Năsăud, că în luna iunie va avea loc o "discuţie" în partid în privinţa unei posibile remanieri guvernamentale, dar a precizat că nu este obligatoriu ca aceasta să se termine cu propuneri pentru remaniere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD se află în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde duminică are loc Ziua Costumului Popular, eveniment care are ca scop intrarea în Cartea Recordurilor prin realizarea a două recorduri: cele mai multe persoane îmbrăcate în costum popular şi cel mai mare număr de participanţi la un dans tradiţional: Roata de la Runc.

Liviu Dragnea a declarat că, personal, nu dă avertismente miniştrilor, dar este preocupat să fie pus în practică programul de guvernare.

”Eu nu dau avertismente miniştrilor. Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Tot ce s-a pus în practică până acum a produs efecte pozitive şi românii au început să simtă lucrul acesta. Până pe 10 mai s-au înfiinţat 110.000 de noi locuri de muncă şi continuă să se întâmple asta. Au crescut investiţiile străine mult mai mult decât anul trecut şi au crescut şi veniturile populaţiei şi se dezvoltă şi afacerile în România. Nu e vorba dacă sunt nemulţumit de unul sau altul, important este ca ei să-şi facă treaba", a declarat, duminică, în judeţul Bistriţa-Năsăud, liderul PSD, Liviu Dragnea.

În acest context, preşedintele PSD a spus că social-democraţii vor discuta în luna iunie despre o posibilă remaniere guvernamentală, dar a precizat că nu este neapărat necesar ca această dezbatere să se termine şi cu propuneri în acest sens.

"Şi, ca să nu mai discutăm pe la colţuri, o să avem o discuţie în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere”, a spus Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.