Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că îl susţine moral pe primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, în demersul de a salva clubul Rapid Bucureşti, deoarece este rapidist de la trei ani şi speră că nu va fi acuzat „de vreun trafic de influenţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mi-a zis (primarul sectorului 1, Daniel Tudorache - n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez - sper să nu mai fie şi asta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD şi-a exprimat încrederea că şi Primăria Capitalei „doreşte” să se implice în acest demers de salvare a Clubului Rapid Bucureşti.

„Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion care nu cred că ne poate aduce deservicii”, a conchis preşedintele social-democraţilor. 

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că intenţionează să preia Clubul Sportiv Rapid de la Ministerul Transporturilor, spunând că a avut în acest sens o discuţie cu preşedintele clubului, Valentina Caciureac, care însă nu a oferit încă niciun răspuns. De asemenea, primarul Dan tudorache vrea să înfiinţeze o comisie care să preia marca Rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.