Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a declarat luni, în plenul camerelor reunite, că PSD-ALDE a început în 2016 implementarea celui mai ambiţios program de guvernare din ultimii 27 de ani, însă „adversarii” au încercat să împiedice acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În 2016, guvernarea PSD-ALDE a început implementarea celui mai ambiţios program de guvernare din ultimii 27 de ani. Adversarii noştri au depus eforturi mari pentru a ne împidica să implementăm programul de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea în plenul camerelor reunite.

El a subliniat că guvernul trebuie să performeze în spirit european, dar în folosul românilor.

De asemenea, Dragnea a adăugat că economia României este încă fragilă după perioada comunistă şi că este timpul ca această economie „să-şi primească porţia de oxigen”.

„Economia României este încă fragilă, vulnerabilă, se dezmeticeşte greu să iasă din chinurile pe care trecutul comunist a silit-o să treacă. E timpul ca această economie să-şi primească porţia de oxigen”, a mai spus Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.