Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să precizeze, joi, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este pe un loc al PSD în Guvern, ceea ce i-a spus şi liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, menţionând că e foarte bine că se exprimă aprecierea faţă de un ministru sau altul, dar decizia va fi la CEx al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă ministrul Justiţiei ar putea fi remaniat, Liviu Dragnea a răspuns: ”Dar de ce a ajuns dintr-odată dl Tudorel Toader subiect? (...) Nu există nicio listă făcută de nimeni - de nimeni care ar putea să aibă putere de decizie în partid la remaniere. Al doilea lucru, am vorbit şi cu dl Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Justiţiei sau dl Toader este pe un loc al PSD. Deci, negocierea a fost foarte clară când s-a format Guvernul. Sunt 4 ministere asumate de ALDE: Energie, Mediul, Relaţia cu Parlamentul şi Externele, iar celelalte ministere sunt asumate de PSD. E foarte bine că exprimăm aprecierea faţă de un ministru sau altul, dar decizia va fi la CEx al PSD”.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, miercuri, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu trebuie să părăsească Guvernul, precizând că apreciază ca ”foarte bună” activitatea tuturor membrilor ALDE din Executiv. 

În 2017, la formarea Cabinetului Tudose, întrebat despre soarta lui Tudorel Toader, Tăriceanu le-a spus jusnaliştilor că "Ministerul Justiţiei este un minister care este asumat de PSD”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.