Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a avertizat miercuri pe premierul demis Sorin Grindeanu să aibă grijă la oamenii cu care s-a înconjurat şi i-a dat asigurări că din partea sa şi a membrilor PSD nu va avea nimic de suferit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din partea mea sau din partea colegilor mei, domnul Grindeanu nu va avea de suferit. Aş vrea să lămurim lucrurile astea. Noi nu începem o vânătoare de vrăjitoare. Nu mai este membru PSD. El trebuie să fie atent, după părerea mea, la cei cu care s-a aliat, la cei cu care s-a înconjurat, la ce au făcut acolo, în zilele trecute. Acolo să aibă grijă, cu noi nu are nicio problemă”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla cu parlamentarii care au votat împotriva moţiunii de cenzură, liderul PSD a spus că situaţia lor va fi tranşată în organizaţiile din care provin, spunând că va fi ”o discuţie foarte interesantă”. 

”Iar vreţi să-mi spună că sunt foarte autoritar. Azi nu discutăm despre vânătoare de vrăjitoare. Miza noastră după această moţiune de cenzură nu e cum plătim nişte poliţe. Am stabilit cu colegii – fiecare organizaţie în zilele următoare va discuta fiecare caz în parte”, a explicat liderul PSD.

Dragnea a precizat că, în cazul în care organizaţiile locale nu vor rezolva problema celor care au votat împotriva moţiunii, decizia va fi luată de Comitetul Executiv Naţional.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, miercuri, de Parlament cu 241 voturi ”pentru” şi 10 voturi ”împotrivă”, astfel că guvernul Grindeanu a fost demis. Pentru ca moţiunea să fie adoptată, erau necesare 233 de voturi favorabile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.