Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că declaraţia premierului Sorin Grindeanu potrivit căreia nu ar trebui făcute „schimbări în minutul 15, când conduci cu 3-0” nu a fost una bună, deoarece poate genera ”contraafirmaţii”. Liderul social-democraţilor a susţinut totodată că evită să comenteze ce spune prim-ministrul, deoarece este „puţin mai în vârstă ca el” şi are „o altă autoritate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre declaraţia lui Sorin Grindeanu potrivit căreia dacă ai 3-0 în minutul 15 din repriza I, ce logică ai fi să existe schimbări, Liviu Dragnea a precizat că sunt meciuri celebre în care cu 3-0 nu te califici.

„Eu în general evit să comentez ce spune premierul, sunt puţin mai în vârstă ca el, poate am şi altă autoritate. Nu cred că a fost o declaraţie bună, pentru că se pot genera contraafirmaţii imediat. Sunt meciuri celebre în care 3-0 nu e suficient, nu te califici. Dacă ai luat bătaie cu 4-0, 3-0 nu e suficient, sau poate să ai 3-0 acuma şi la final ai 4-3 pentru ceilalţi. Nu asta este abordarea. Orice semnal de alarmă pe care ţi-l trage oricine şi pe care îl trage cu bună-credinţă trebuie tratat cu foarte multă seriozitate şi cu foarte mult respect”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că sunt întârzieri în anumite domenii, motiv pentru care era necesară o analiză a activităţii Guvernului şi a implementării programului de guvernare. „Sunt întârzieri în anumite domenii. Şi acum o sa vedem în perioada următoare, am început să lucrăm serios şi eu şi domnul Tăriceanu si colegii şi facem o analiză foarte riguroasă a fiecărei măsuri care a fost implementată, care n-a fost implementată, de ce s-a întârziat pentru că efectele pot apare mai târziu şi vrem să prevenim. Probabil săptămâna viitoare sper să finalizăm aceasta analiză, pentru că în funcţie de asta vom decide politic ce măsuri trebuie luate, dacă trebuie luate măsuri in privinţa componenţei Guvernului, în îmbunătăţirea actului de guvernare, în comunicare”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a susţinut că nu poate deocamdată să afirme că se află în pragul unei decizii majore în ceea ce priveşte componenţa Cabinetului Grindeanu. „Dar nu pot să vă spun acuma că suntem într-o situaţie în care suntem în pragul unei decizii majore, dar o analiză trebuie făcută, era firesc să o facem. Sunt 120 de zile de guvernare, a fost un trimestru bun, sunt diferenţe pozitive mari faţă de anul trecut, dar nu este suficient”, a conchis Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.