Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că în şedinţa Comitetul Executiv al partidului nu s-a discutat despre o remaniere guvernamentală şi că dacă premierul Viorica Dăncilă va considera necesară o astfel de măsură, va fi analizată şi va fi luată o decizie în CEx.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu s-a discutat despre asta (remaniere guvernamentală -n.r.) la Comitetul Executiv. Doamna prim-ministru, dacă va considera necesar ca în Guvern să se opereze o remaniere guvernamentală, ne va prezenta, ne vom întâlni în CEx şi vom lua decizia", a declarat Dragnea în conferinţa de presă susţinută la finalul CEx.

Întrebat dacă o eventuală remaniere guvernamentală ar putea să îi vizeze şi pe şi miniştrii ALDE, Dragnea a spus că a discutat acest subiect şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi că dacă premierul va avea o propunere de remaniere, va fi discutată.

"Am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu săptămâna asta şi, printre altele, am abordat şi subiectul ăsta şi amândoi avem acelaşi punct de vedere. Dacă doamna prim-ministru va veni cu o propunere în faţa noastră, prin care să ne spună că e nevoie să se opereze o remaniere guvernamentală, indiferent de la ce partid, o vom analiza şi împreună vom decide", a mai spus liderul PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.