Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seară, la România TV, că PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu a desemnat candidatul pentru alegerile prezidenţiale, susţinând că este mult prea devreme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am stabilit asta. PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu şi-a stabilit candidatul, pentru că eu nu vreau să stabilim candidatul de acum (...) Strategie pentru prezidenţiale, pentru europarlamentare, pentru alegerile locale şi parlamentare normal că avem. E mult prea devreme", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, în cazul în care PSD îi va cere, Dragnea a replicat: "Să ajungem acolo. Să fim sănătoşi".

De asemenea, întrebat dacă PSD l-ar putea susţine pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea a răspuns: "Vorba lui Olguţa: noi nu stabilirăm ce facem noi şi ne apucăm să susţinem pe alţii?”.

Dragnea a fost întrebat şi dacă PSD ar putea susţine un candidat la prezidenţiale din afara partidului, afirmând: "Nu prea. Ditamai PSD-ul? Ce naiba!".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.