Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu vrea să comenteze declaraţiile premierului MIhai Tudose pe tema retragerii iniţiativei privind impozitul pe cifra de afaceri, considerând că şeful Executivului, când vorbeşte, "ştie ce vorbeşte" şi este rezultatul unei analize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu ce a declarat premierul şi nu vreau să comentez, că pot fi nuanţe", a spus Dragnea, întrebat despre declaraţiile lui Tudose.

El a spus că Mihai Tudose ştie despre ce vorbeşte şi totul este bazat pe analize. "Mie mi se pare foarte important că premierul Tudose, când vorbeşte, cam ştie şe vorbeşte. Dacă face o afirmaţie înseamnă că e bazată pe o analiză", a spus el.

Întrebat despre criticile lui Klaus Iohannis pe această temă, Dragnea a răspuns ironic: "Orice îngrijorare care vine de la Cotroceni pentru noi este foarte importantă".

Impozitul pe cifra de afaceri nu va fi introdus, România rămânând predictibilă în ceea ce priveşte sistemul financiar-fiscal, a dat asigurări premierul Mihai Tudose la finalul întrevederii pe care a avut-o marţi cu liderii europeni, precizând că acest subiect a fost abordat în discuţiile avute cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cu Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Consiliului European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.