Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îşi exprimă speranţa ca demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la şefia SIE să nu facă parte dintr-un ”război politic subteran”, arătând că opinia publică trebuie să ştie care au fost motivele reale care au dus la această demisie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat act din presă de demisia directorului SIE. O demisie e o demisie şi nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informaţii să nu fie implicate în lupta politică!”, scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

El susţine că opinia publică trebuie să ştie care au fost motivele reale care au dus la această demisie.

”Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar dacă au fost alte motive, care ţin de buna funcţionare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituţie importantă a statului”, afirmă preşedintele PSD.

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, care a precizat că şeful statului a acceptat demisia acestuia.

Mădălina Dobrovolschi a precizat că demisia lui Mihai Ungureanu a fost înregistrată la Administraţia prezidenţială, iar preşedintele Iohannis va accepta această demisie.

Interimar, conducerea SIE va fi asigurată de Silviu Predoiu, a mai precizat purtătorul de cuvânt al şefului statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.