Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, că este trist de situaţia în care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, susţinând că nu îl deranjează prezenţa acestuia la DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am spus că nu comentez. Doar sunt trist. Sunt foarte trist de situaţia în care a ajuns. Dar nu mă deranjează, nici nu mă influenţează prezenţa unuia sau altuia la DNA. În legătură cu mine - nu poate să mă deranjeze pentru că am spus-o mereu, şi mai spun, nu am niciun fel de legătură cu acuzaţiile care au ieşit în presă”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni după-amiază, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), după mai bine de patru ore de audieri, că a fost audiat în calitate de martor, fără a preciza în ce dosar. Ponta s-a limitat la a spune că el nu duce "bătălia politică cu arme judiciare”. Conform unor surse judiciare, prezenţa sa în faţa procurorilor anticorupţie are legătură cu dosarul în care săptămâna trecută a fost audiat şi fostul premier Sorin Grindeanu.

"Eu nu duc bătălia politică cu arme judiciare, că s-a dus contra mea bătălia politică cu arme judiciare şi nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac”, a declarat Victor Ponta.

Fostul premier a stat mai bine de patru ore în sediul DNA, iar la ieşire nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor legate de dosarul ]n care a fost audiat. El a spus doar că a dat declaraţii în calitate de martor.

Conform unor surse judiciare, prezenţa lui Victor Ponta în faţa procurorilor anticorupţie are legătură cu dosarul în care săptămâna trecută a fost audiat şi fostul premier Sorin Grindeanu.

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat la DNA, săptămâna trecută, timp de peste trei ore, el spunând, la ieşire, că a dat declaraţii în calitate de martor, refuzând să spună despre ce dosar este vorba. "Aşa cum v-am spus, sunt lucruri pe care pot să le declar şi altele pe care nu pot să le declar. Nu vreau şi nu pot să dau amănunte din acest dosar. (...) Eu cred că am fost clar - calitatea mea este cea de martor, amănunte din dosar nu pot să comunic (...) Am spus adevărul şi ceea ce ştiam eu", a răspuns fostul prim-ministru la întrebările insistente ale jurnaliştilor despre obiectul dosarului în care a fost audiat.

El a lăsat să se înţeleagă că audierea sa nu are legătură cu perioada în care era viceprimar şi cu dosarul DNA privind imobilele din Timişoara, în care sunt acuzaţi primarul Nicolae Robu şi fostul edil Gheorghe Ciuhandu, afirmând din nou că el nu are nicio implicare în acest caz pentru că nu a avut, ca viceprimar, atribuţii în domeniul patrimoniului oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.