Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că decizia de retragere a sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose a fost luată ân Comitetul Executiv cu 60 de voturi "pentru", 4 "împotrivă" şi 4 abţineri. El a spus că lui Tudose i-au fost făcute mai multe reproşuri, între care starea conflictuală între partid şi Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o discuţie lungă, serioasă, cu foarte multe lucuri spuse, în care s-a discutat foarte deschis, nu contodent, şi, în final, s-a supus la vot hotărârea adoptată şi au fost 60 de voturi pentru,  4 abtineri, 4 voturi împotrivă şi Mihai Tudose care nu a votat. El a spus la începutul şedinţei că dacă CEx îi va cere să demisioneze o va face", a declarat Dragnea.

El a spus că au fost multe reproşuri la adresa lui Tudose, între care starea conflictuală între partid şi guvern.

"Au fost mai multe reproşuri, nu le pot reproduce acum pe toate, că am sta cinci ore. Concluzia generală este că nu se mai poate continua aşa, pentru că există o stare conflictuală între partid şi Guvern, cât şi în interiorul partidului", a mai spus liderul PSD.

El a mai afirmat că în partid toţi se aşteptau ca anul să înceapă cu un bilanţ al Guvernului şi cu o prezentare a măsurilor care trebuie luate.

"În schimb, am văzut apariţii TV care nu ar fi trebuit să fie, în sensul ca genul acesta de declaraţii trebuie făcute în CEx, adică relaţia cu unii miniştri sau alte subiecte. S-a creat o stare de tensiune. (...) Au fost mai multe lucruri spuse, dar repet, pe un ton colegial", a mai afirmat liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.