Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi seară, că speră că va reuşi destructurarea "statului paralel", despre care a afirmat că nu este condus de Klaus Iohannis, acesta fiind "doar o păpuşă", "un beneficiar". "Este această grupare de oameni, acuma se pare că cel mai influent în această grupare e Pahonţu, el având deja experienţa trecută când a crescut sub Traian Băsescu", a susţinut Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a spus că îl interesează doar să rămână liber, el şi colegii săi şi să păstreze actuala coaliţie de guvernare.

"Nu ne interesează decât să reuşim să rămânem vii, liberi şi să păstrăm în continuare coaliţia ca să ducem acest proces până la capăt. Am anunţat de mai multe ori că am speranţe că vom reuşi să destructurăm, să distrugem, să desfacem în bucăţele acest sistem subteran, acest stat paralel, sunt şanse foarte mari", a spus Dragnea, la Antena 3.

Întrebat cine conduce sistemul la care face referire, preşedintele PSD a răspuns că "nu Iohannis", adăugând că şeful statului "este doar o păpuşă, el e un beneficiar care sigur că dă şi mai dă şi ordine, mai are şi cereri".

"Este această grupare de oameni, acuma se pare că cel mai influent în această grupare e Pahonţu, el având deja experienţa trecută când a crescut sub Traian Băsescu", a spus Dragnea.

El a susţinut că sintagma folosită de Laura Codruţa Kovesi "Noi suntem DNA" s-ar traduce prin "noi suntem deasupra legii".

"Mult timp am făcut greşeala să zic: aici este vorba de o inteligenţă malefică, superioară. Nici vorbă. O grupare de oameni din toate instituţiile, nu există instituţie care să nu aibă oameni care fac parte din această structură parastatală: din SPP, din SRI, din SIE, din Direcţia de Informaţii a Armatei, din ANAF, din vămi, din Poliţie, din Poliţia de Frontieră, din Doi şi-un sfert, din toate ministerele, au două obiective: să facă bani nelegal şi să păstreze controlul pe toate instituţiile statului ca să-şi protejeze aceste afaceri pentru că toate aceste acţiuni au un obiectiv, şi anume să se umple de bani" a afirmat Dragnea.
 
Referindu-se la membrii acestei grupări, liderul PSD a spus că "stau în genunchi, fac sluj la orice entitate străină care poate avea o influenţă".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.