Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu solicită Ministerului Sănătăţii să aloce urgent bani pentru clădirea Centrului de Transfuzii Buzău, care are nevoie urgentă de consolidare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ungureanu explică că este vorba despre aproape 5 milioane de lei  pentru reabilitarea Centrului de Transfuzii Buzău.
 

„În zona Buzăului este o zonă seismică importantă şi pericolul este real. O parte din clădire stă să se prăbuşească, o parte s-a prăbuşit, tot personalul de aici a făcut toate demersurile legale . Aici situaţia are un dramatism special, sunt fisuri peste tot. Trebuie o consolidare fundamentală pentru că, clădirea se afundă practic. Sunt deputat de Buzău  şi acest Centru de Transfuzii este esenţial să rămână în picioare în caz de Cutremur pentru a livra sânge pentru populaţie”, spune Emanuel Ungureanu într-o înregistrare video postată pe Facebook
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.