Deputatul PSD Gabriel Zetea a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că i-a sunat astăzi pe toţi cei patru primari USR din judeţul Maramureş, pe tema salariilor aleşilor locali şi niciunul nu susţine acţiunea USR, care s-a opus la vot acestor majorări salariale şi toţi au spus că nu au fost căutaţi de parlamentarii USR. Zetea a mai spus că nu e nicio problemă în a avea un fir roşu între primari şi parlamentari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu e nicio problemă în a avea un fir roşu între primari şi parlamentari, ba este rolul parlamentarului de a răspunde la telefon. După ziua de astăzi am multe apeluri. Faptul că există un fir ruşul şi primarii sună parlamentarii este un lucru normal”, a spus deputatul PSD, precizând că ”cei de la USR nu înţeleg că trebuie să aibă această legătură cu administraţia publică locală şi sunt rupţi total de realitate, de problemele din iarba de acasă”.

Astăzi, de exemplu, întrebaţi-i pe parlamentarii USR de Maramureş, eu i-am sunat pe toţi cei patru primari USR din judeţul Maramureş. Eu personal, am vorbit cu toţi cei patru (..) Niciunul nu susţine acţiunea dumneavoastră de astăzi”, a arătat Gabriel Zetea.

El a continuat: ”Asta înseamnă că aveţi un partid rupt, un partid care funcţionează într-un fel la centru şi în altfel în teritoriu. Nu aveţi un partid unit, primarii nu susţin lucrurile pe care le-aţi spus, primarii vă reproşează că nu îi căutaţi, că nu susţineţi proiectele locale. (..) Toţi au spus că nu au fost căutaţi de parlamentarii USR”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.