Deputatul PSd Gabriel Zetea îi adresează trei întrebări „patriotului” liberal Rareş Bogdan, „unul dintre marii luptători care «au înfrânt» cauza aderării României la Schengen”. Astfel, social-democratul îl întreabă pe eurodeputatul PNL Rareş Bogdan cum îl cheamă pe colegul său de partid, ministru a cărui familie are benzinării deţinute de OMB şi care este numele celui care „se bătea cu pumnii în piept şi promitea că dă ultimul asalt la cancelarul Austriei, alături de Manfred Weber, liderul popularilor europeni, care azi îl susţine pe cancelarul Austriei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Trei întrebări scurte pentru «patriotul» liberal, Rareş Bogdan, unul dintre marii luptători care «au înfrânt» cauza aderării României la Schengen:
 
1. Când cerea colegilor săi, în special unui ministru PNL, ca toate firmele de stat din energie să-şi mute conturile la bănci româneşti ştia şi cum îl cheamă pe ministrul care a pus Romgaz să ia 350 milioane de euro credit tocmai de la BCR şi Raiffeisen, chiar anul acesta?
 
2. Cum îl cheamă pe colegul său de partid, ministrul a cărui familie are benzinării deţinute de OMV?
 
3. Cum îl cheamă pe cel care se bătea cu pumnii în piept şi promitea că dă ultimul asalt la cancelarul Austriei, alături de Manfred Weber, liderul popularilor europeni, care azi îl susţine pe cancelarul Austriei?”, a scris Gabriel Zetea, marţi pe Facebook.
 
Social-democratul a adăugat că „răspunsurile sunt pe masa premierului”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.