Deputatul PSD de Bacău Claudiu Ilişanu a informat, uni, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că şi-a dat demisia din Parlament începând cu 10 aprilie. El va fi înlocuit de Vasile Budacă. Ilişanu a fost numit prefect al municipiului Bacău, printr-o hotărâre de Guvern, săptămâna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Având în vedere demisia lui Claudiu Ilişanu din calitatea de deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău, depusă pe 10 aprilie, în locul rămas vacant va urca următoarea persoană care se regăseşte pe lista de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău. Conformăm prin prezenta că următorul pe lisa de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău este domnul Vasile Budacă”, precizează documentul depus la conducerea Camerei.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Claudiu Ilişanu a fost numit de către Guvern, săptămâna trecută, în funcţia de prefect de Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.