Deputatul PSD de Bacău Claudiu Ilişanu a informat, uni, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că şi-a dat demisia din Parlament începând cu 10 aprilie. El va fi înlocuit de Vasile Budacă. Ilişanu a fost numit prefect al municipiului Bacău, printr-o hotărâre de Guvern, săptămâna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Având în vedere demisia lui Claudiu Ilişanu din calitatea de deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău, depusă pe 10 aprilie, în locul rămas vacant va urca următoarea persoană care se regăseşte pe lista de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău. Conformăm prin prezenta că următorul pe lisa de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău este domnul Vasile Budacă”, precizează documentul depus la conducerea Camerei.
 
Claudiu Ilişanu a fost numit de către Guvern, săptămâna trecută, în funcţia de prefect de Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.