Senatorul Daniel Zamfir (PSD), anunţă miercuri că, la pachet cu impozitarea multinaţionalelor care fentează bugetul statului prin mecanismele de optimizare fiscală, vine, în sfârsit, şi impozitarea profiturilor excesive ale băncilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”BIG LIKE, MARCEL CIOLACU! La pachet cu impozitarea multinaţionalelor care fentează bugetul statului prin mecanismele de optimizare fiscală, vine, în sfârşit, şi impozitarea profiturilor excesive ale băncilor”, scrie senatorul Daniel Zamfir pe Facebook. 
 
El arată că ”toate eforturile şi presiunile lor au fost în zadar”. ”Premierul Ciolacu n-a cedat. Şi bravo lui! Big like, Marcel Ciolacu!”, scrie Zamfir. 
 
Daniel Zamfir adaugă: ”P.S. Poate aşa vor renunţa şi băncile la off-shore-uri, că n-o le mai servească prea mult...”

În luna august, senatorul PSD Daniel Zamfir, preşedinte al comisiei economice, anunţa tot într-o postare pe Facebook că, după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în coaliţie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscala exportau practic tot profitul in paradisuri fiscale.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.