Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat, vineri, că nu are în acest moment conturile blocate de ANAF, dar se află de un an în discuţii cu reprezentanţii instituţiei, fiind vorba de o procedură normală, la care se aştepta, iar el va urma calea care va fi decisă în momentul în care se va stabili procedura de recuperare în instanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Discut cu cei de la ANAF de mai bine de un an de zile. Este o procedură pe care o aşteptam, speram să o instituie ceva mai de mult. Este încă un pas pe care-l fac în recuperarea unui prejudiciu stabilit de instanţă. După ce se va stabili, se va termina această etapă procedurală, adică acel proces, atunci lucrurile vor intra în normal”, a declarat Daniel Constantin.

Copreşedintele ALDE a spus că, în acest moment, nu are conturile blocate.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) cere instanţei să stabilească ce sumă îi mai datorează ministrul Mediului, Daniel Constantin, lui Dan Voiculescu, din cei 295.000 de euro împrumutaţi de la omul de afaceri în urmă cu aproape zece ani, pentru a putea fi preluaţi în contul prejudiciului din dosarul ICA.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.