Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri seară, la Antena 3, că nu s-a vorbit despre nicio remaniere guvernamentală, dar că, într-adevăr, unii miniştri "merg cu viteza întâi, alţii cu a doua". De asemenea, ea spune că fiecare ministru are o fişă cu programul de guvernare, iar nerespectarea acestuia ar fi motivul care ar putea duce la remaniere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiecare ministru are o fişă cu programul de guvenare (...) o foaie de parcurs, cu luna în care trebuie să termine un obiectiv, trebuie să se încadreze în acea foaie de parcurs”, a declarat premierul.

Dăncilă a spus că nu s-a vorbit până acum despre o remaniere, fiind prematură o astfel de discuţie, dar că, într-adevăr, unii miniştri "merg cu viteza întâi, alţii cu viteza a doua". 

"Nu, nu s-a vorbit despre o remaniere. Este adevărat că unii (miniştri – n.r.) merg cu viteza întâi, alţii cu a doua. Eu sper că vor recupera din distanţă şi se vor încadra în foaia de parcurs. Este totuşi devreme să vorbim despre acest lucru (remaniere – n.r.). Avem două luni de când suntem la guvernare. Programul de guvernare este cel care poate să ducă la remaniere”, a susţinut Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că atunci când a avut nemulţumiri legate de un ministru a discutat cu acesta şi i-a tranmis observaţiile pe care le are. "Trebuie să încercăm să cooperăm foarte bine, ministrul trebuie să vină şi cu soluţia problemelor şi dacă nu le pot depăşi, să intrervină premierul sau alţi miniştri în ajutor”, a adăugat Dăncilă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.