Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, că nu crede că ALDE va ieşi de la guvernare, întrucât "sunt oameni responsabili, îşi dau seama că stabilitatea în această ţară este foarte importantă". Ea a mai spus că urmează să fie luată o decizie privind intrarea la guvernare a Pro România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a declarat că "fiecare lider trebuie să vorbească cu membrii săi".

Întrebată dacă există riscul să iasă ALDE de la guvernare, Dăncilă a spus: "Nu cred că ALDE va ieşi de la guvernare, sunt oameni responsabili, îşi dau seama că stabilitatea în această ţară este foarte importantă".

Referitor la o eventuală intrare a PRO România la guvernare, ea a afirmat că va fi luată o decizie pe acest subiect.

"Vom hotărî atunci când Pro România va..", a spus Dăncilă.

De asemenea, întrebată dacă va anunţa în şedinţă că va candida la prezidenţiale, Dăncilă a replicat: "Vedem ce spun colegii".

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, marţi, pe ordinea de zi aflându-se desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.