Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, cu care Klaus Iohanis refuză să aibă o dezbatere electorală, a postat, miercuri, pe Facebook imagini cu şeful statului care refuză să răspundă la întrebările jurnaliştilor în conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email



ClIpul video postat de Dăncilă pe Facebook are 35 de secunde şi este un colaj în care Iohannis le spune jurnaliştilor, printre altele: ”Nu cred că vă aşteptaţi să vă răspuns la această întrebare, dac aveţi una pe fond”, ”Am mai răspuns la această întrebare acum două minute”, ”A mai fost întrebat şi nici atunci nu am vrut să comentez”.

Clipul este însoţit de mesajul: ”Pentru că, deocamdată, se pare că nu vom avea şansa să vedem o dezbatere cu domnul Iohannis, putem doar să ne imaginăm cum ar fi arătat”. 

PSD a cerut echipei de campanie a lui Kaus Iohannis cel puţin două dezbateri electorale înainte de turul al doilea al alegerilor.

Şeful de campanie al PNL, Dan Motreanu, a anunţat, luni seară, că liberalii şi Klaus Iohannis au decis că nu vor exista dezbateri cu Viorica Dăncilă înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale. Echipa de campanie a PNL consideră că dezbaterea ”nu ar aduce nimic în plus” şi nu ar aduce nicio clarificare, având în vedere că cei doi candidaţi au avut funcţii în ultimii ani, iar poziţiile şi activitatea lor politică este cunoscută de cetăţeni.

La rândul său, şeful statului a scris pe Facebook, marţi, că că nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid ”care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.

Iohannis le-a cerut sprijinul românilor în turul al doilea pentru a câştiga ”definitiv lupta pentru România”.

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a anunţat că va merge prin ţară şi va dialoga cu cu cetăţenii, cu jurnaliştii şi cu societatea civilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.