Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi seară, că este ”o foarte mare nemulţumire” în partid legată de activitatea fostului ministru al Justiţiei Ana Birchall, iar situaţia acesteia va fi discutată săptămâna viitoare într-o şedinţă a Comitetului Executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o foarte mare nemulţumire în rândul partidului în ceea ce priveşte activitatea doamnei Ana Birchall”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Aceasta a reamintit că o revocase din funcţie pe Birchall de la Ministerul Justiţiei, dar preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să o revoce.

Dăncilă a spus că, după ce a văzut aprecierile pe care le-a făcut Klaus Iohannis marţi la adresa activităţii Anei Birchall la Ministerul Justiţiei, a înţeles de ce Iohannis a refuzat să o revoce din funcţie.

În plus, Dăncilă a anunţat că situaţia Anei Birchall va fi discutată săptămâna viitare în şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Şeful statului i-a mulţumit, marţi, Anei Birchall pentru munca sa ca ministru al Justiţiei şi a spus că a constatat că aceasta s-a "implicat total” în rezolvarea problemelor.

"Au fost situaţii critice în care dvs., ca ministru al Justiţiei, aţi fost în contrasens cu conducerea Guvernului şi a partidului care a dat acel guvern eşuat şi să ştiţi că am apreciat de fiecare dată această postură pe care aţi avut-o, o postură pentru sistemul de justiţie, pentru independenţa justiţiei şi nu pentru nişte politruci care au încercat să subjuge sistemul românesc de justiţie”, i-a spus preşedintele Klaus Iohannis Anei Birchall.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.