Premierul Viorica Dăncilă a salutat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern, declaraţia preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care a spus că îşi doreşte ca România să adere la spaţiul Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din punct de vedere tehnic, ştim că ţara noastră îndeplineşte toate criteriile şi cred că acest lucru este un act de dreptate, un act de normalitate, un act prin care România este tratată ca şi celelalte state membre ale UE", a declarat Virica Dăncilă.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă şi ceilalţi membri ai Guvernului că România va fi primită în Schengen până la finalul mandatului actualei Comisii.

”Sunt convins că până la finalul mandatului actualei Comisii vom primi România în spaţiul Schengen, dar mai sunt eforturi de făcut”, a declarat preşedintele Comisiei Europene.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.